Mogyoró ízesítésű arabica pörkölt, őrölt kávé, 9 egyadagos kapszula, védőgázos csomagolásban.
Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve, aztán finomra őrölve és kapszulába zárva. Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. Az ízvarázslat titka, hogy manufakturális körülmények között, a szokásoktól eltérően, „langyos” pörköléssel nyitjuk meg az arabica kávészemek pórusait. Utána egy napot pihentetjük, és végül a kávét kis adagokban beleforgatjuk mogyoró aromába, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba az ízeket.

Hogyan készítsünk otthon mogyoró-kávét? A lebomló, környezettudatos, növényi keményítőből előállított kapszulából készítsünk rövid, espresso méretű kávét (40 ml). Semmiképpen sem hosszú lungo-t. Az otthoni mogyoró-kávé elkészítésének titka, hogy az édesített tej kelti legintenzívebben életre az aromákat. Ezért a lefőzött espressohoz adjunk meleg, ízlés szerint édesített tejet.
Cafe Frei termékek »

Címkék:

cafe frei